Waarom je als ondernemer moet overstappen op een zakelijke bakfiets – BeplakjeBak Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
Waarom je als ondernemer moet overstappen op een zakelijke bakfiets
Next article

Waarom je als ondernemer moet overstappen op een zakelijke bakfiets

Efficiëntie, duurzaamheid en kostenbesparend: als ondernemer ben je waarschijnlijk continu bezig met het bedenken van innovatieve manieren om jouw bedrijf te verbeteren. Dat bakfietsen geliefd zijn onder ouders wist je waarschijnlijk al, maar wist je dat overstappen op een zakelijke bakfiets een steeds populairder wordende trend is? Steeds meer ondernemers ruilen de bestelbus in voor dit groenere, schonere én voordeligere alternatief. Waarom je als ondernemer moet overstappen op een zakelijke bakfiets? Je leest het hier.

Ga voor groener en schoner

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een steeds grotere rol in het aankoopproces van consumenten. Zo is de consument continu op zoek naar producten of diensten die beter zijn voor het milieu. En de manier van bezorgen is daarin net zo belangrijk! Lever jij je producten af met een zakelijke bakfiets? Dan laat jij als ondernemer zien dat je op een bewuste manier bezig bent en verantwoord onderneemt. Met jouw bedrijf draag je bij aan een schonere lucht en verklein je je ecologische voetafdruk.

Ben goedkoper uit met een zakelijke bakfiets

Een bedrijfsauto bezitten en onderhouden kan flink in de papieren lopen. Wat dacht je van alle brandstofkosten, verzekeringen, eventuele parkeerboetes en het parkeergeld als je een bestelling moet afleveren? Als je overstapt op een zakelijke bakfiets zul je snel merken dat dit alternatief een stuk vriendelijker is voor je portemonnee. 


Van plan om als ondernemer een zakelijke bakfiets aan te schaffen? Dan is het belangrijk om te weten dat er verschillende subsidieregelingen zijn, waarmee je flink wat geld bespaart op je nieuwe aankoop. Hoe dat precies werkt, lees je in ons artikel over de subsidie voor jouw zakelijke bakfiets.

Zet jezelf op de kaart

Als ondernemer weet je natuurlijk alles over het belang van marketing. Want wat is een goed product zonder reclame? Een zakelijke bakfiets is dan ook een ideale manier om rijdend reclame te maken, terwijl je je bestellingen rondfietst. Zie het als een rijdend visitekaartje. Met een bakfietssticker met je eigen bedrijfslogo geef je jouw zakelijke bakfiets een persoonlijke stempel waaraan de consument je direct zult herkennen. En met zo’n schoon bezorgmiddel zet je jouw onderneming ook nog eens op de kaart als duurzaam bedrijf. Zo kom je écht positief in beeld! 

beaumont - eigen ontwerp BJB

Ga voor beweging

Fietsen is gezond, dat is iets wat zeker is! Tijdens het afleveren van de bestellingen is jouw personeel lekker en gezond in beweging. Heb je een bedrijf waar je afhankelijk bent van bezorgers? Met een zakelijke bakfiets hoef je je geen zorgen te maken over een rijbewijs, want jouw personeel springt gewoon zonder rijbewijs op de fiets. In de huidige krappe arbeidsmarkt biedt dat ook meer kansen om snel personeel te vinden.

Sneller manoeuvreren door de stad

Met een zakelijke bakfiets bespaar je niet alleen geld, maar ook enorm veel tijd. Opstoppingen, files en onhandige omleidingen op de weg zijn verleden tijd als je ervoor kiest om je pakketten te bezorgen met een bakfiets. Het handige aan dit vervoersmiddel is dat je met gemak tot aan de voordeur van de ontvanger komt en je nooit meer een parkeerplek hoeft te vinden. Reken dan maar uit hoeveel extra tijd je dit gaat opleveren tijdens een ritje door de stad!

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit