Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.


Wat zijn de levertijden van de bakplakkers?

Als je een standaard ontwerp kiest wordt je bakplakker direct doorgestuurd en zal je je eigen bakplakker binnen ongeveer 5 werkdagen ontvangen in een goed beschermende verpakking via PostNL. Op de dag van verzending zal er een track en trace code worden verzonden naar het mailadres waar de order mee is geplaatst.

Krijg je bij een bestelling een sticker voor beide kanten?
 • Jazeker! Je krijgt keurig gespiegeld een sticker voor zowel links en rechts. Ook zit er bij je bestelling een rakel, dit is een handige tool om de sticker makkelijk aan te brengen.
Zijn de stickers ook weer makkelijk te verwijderen?
 • Ja! Mocht je een andere sticker willen of de bakfiets willen doorverkopen dan is dit uiteraard handiger zonder sticker. De stickers zijn heel erg gemakkelijk te verwijderen. Nadat de sticker verwijderd is adviseren we om de bak schoon te vegen met een vaatdoek met daarop een klein beetje terpentine. Zo haal je de laatste lijmresten weg.
Kan ik ook de stickers laten beplakken door jullie?
 • We bieden plakservice aan met een radius van 30km rondom Amsterdam. Niet zeker of je in de radius valt? Stuur ons dan even een bericht en we kijken naar de mogelijkheden!
Voor welke bakfietsen zijn de stickers geschikt?
 • We bieden op het moment de stickers aan voor de: Urban Arrow Family, Urban Arrow Shorty en de Lovens bakfiets. 
Handleidingen zelf je bakfiets beplakken
Over onze producten ‘de Bakplakkers’
 • Onze bakplakkers worden gemaakt van hoogwaardig 3M ij40 materiaal. Deze wrapfolie/sticker staat erom bekend dat de kwaliteit van de print blijft zoals deze wordt besteld.
Bestellen en bezorgen
 • bij het bestellen van een van onze favoriete designs zal je order direct worden doorgezet naar onze print afdeling. Het bestelproces wijst zich vanzelf, kies een design uit en hij wordt direct in je winkelwagen gezet.
Retourneren
 • Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Je kan de order binnen 14 dagen kosteloos retourneren. Als je klikt op 'Bezorgen en Retouren' kan je via ons contactformulier een retour aanmelden.
Kan ik mijn order annuleren?
 • Je kunt je bestelling annuleren door een email te sturen met vermelding van het ordernummer naar info@beplakjebak.nl. Je order wordt dan geannuleerd. Indien je je order reeds hebt betaald, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk naar je teruggestort.
 • Na aankoop heb je tot 14 dagen de tijd om je order kosteloos te retourneren.
 • Wij kunnen een custom made order alleen nog wijzigen indien de bestelling nog niet in behandeling is genomen. Als de order al is doorgezet naar de drukker en al bedrukt is dan dien je voor de order te betalen. Is dit nog niet het geval kunnen wij deze kosteloos annuleren.
Hoe kan ik mijn "Eigen Ontwerp" bestelling wijzigen? 
 • Eventuele wijzigingen voordat de order betaald is, kun je doorgeven via de mail naar info@beplakjebak.nl 
Betaalmogelijkheden
 • We bieden de volgende betaalmogelijkheden aan bij Beplak je Bak: iDeal, Mastercard, Visa, AMEX, Maestro, Paypal, Apple Pay, Bancontact, Shop Pay en Google Pay. Bij alle betaalwijze vragen wij geen extra betaalkosten.