Productinformatie

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Voor welke bakfietsen zijn de stickers geschikt?

De stickers van Beplakjebak zijn geschikt voor de Urban Arrow Family, Urban Arrow Shorty, Lovens, Carqon Cruise en Gazelle Makki

Wat is het formaat van de bakfietsstickers?

Het formaat van de sticker verschilt per type bakfiets. Klik jouw type bakfiets aan tijdens het plaatsen van je bestelling en je ontvangt twee bakfietsstickers die precies past op jouw model.

Van welk materiaal worden de bakfietsstickers gemaakt?

Onze bakfietsstickers worden gemaakt van hoogwaardig 3M IJ40 materiaal. Deze wrapfolie/stickers staan erom bekend dat de kwaliteit van de print blijft zoals deze wordt besteld.

Zijn de stickers weerbestendig?

Ja, dankzij het hoogwaardige materiaal dat we gebruiken zijn onze stickers weerbestendig. Zo behouden ze hun kleur in de zon en blijven ze goed plakken na een regenbui. Je kunt je beplakte bakfiets dus gewoon buiten laten staan.

Krijg je bij een bestelling een sticker voor beide kanten?

Jazeker! Bij jouw bestelling ontvang je twee stickers voor de linker- en rechterkant van de bak. Deze zijn keurig gespiegeld zodat het design het best uitkomt. Ook zit er bij je bestelling een rakel, dit is een handige tool waarmee je de sticker makkelijk aanbrengt en eventuele luchtbobbels onder de sticker uit kan duwen.

Zijn de bakfiets stickers makkelijk te verwijderen?

Ja, de stickers zijn heel erg gemakkelijk te verwijderen. Na het verwijderen van de bakfietssticker adviseren we om de bak schoon te vegen met een vaatdoek en een klein beetje terpentine om de laatste lijmresten weg te halen.

Bestellen en verzenden

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat zijn de levertijden van de bakfietsstickers?

Heb je een standaard ontwerp besteld? Jouw bestelling wordt direct opgestuurd en zal binnen ongeveer 5 a 6 werkdagen door PostNL bij jou thuis bezorgd worden. Op de dag van verzending ontvang je een track en trace code in je mailbox. Dit wordt naar het e-mailadres gestuurd waar de order mee is geplaatst.

Heb je een eigen ontwerp aangeleverd? De levertijd van een bakfietssticker met eigen ontwerp hangt af van het aantal correctierondes waarin je het ontwerp kan finetunen. Helemaal tevreden met het ontwerp? Dan gaat jouw bestelling direct in productie en opgestuurd. Je hebt dan binnen ongeveer 5 a 6 werkdagen je nieuwe bakfietssticker in huis.

Kan ik mijn order annuleren?

Of je je bestelling kunt annuleren, ligt aan het product dat je hebt besteld.

  • Standaard ontwerp: Ja, je kunt jouw bestelling annuleren. Hoe je dit doet? Stuur een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@beplakjebak.nl. Wij annuleren dan direct je order. Indien je je order reeds hebt betaald, wordt het bedrag zo spoedig mogelijk naar je teruggestort.
  • Eigen ontwerp: Als de bestelling nog niet in behandeling is genomen, kan je order nog kosteloos annuleren. Stuur een e-mail met vermelding van het ordernummer naar info@beplakjebak.nl om je bestelling te annuleren. Als de order al is doorgezet naar de drukker en al bedrukt is, is het helaas niet meer mogelijk om deze te annuleren en dien je voor de order te betalen.
Hoe kan ik mijn “Eigen ontwerp” bestelling wijzigen?

Is de order nog niet betaald? Dan kun je wijzigingen doorgeven via de mail naar info@beplakjebak.nl Wil je aanpassingen maken nadat de bestelling is betaald? Tijdens twee correctierondes kun je eventuele aanpassingen aan het ontwerp doorgeven voordat deze naar de drukker wordt gestuurd.

Hoe kan ik het beste de bestanden voor mijn eigen ontwerp leveren?

De beste manier om je bestanden aan te leveren is via de mail naar info@beplakjebak.nl. We kunnen je het snelst helpen als je bestanden de volgende punten bevatten:

  • Logo in hoogste resolutie (pdf, png of .ai)
  • Idee van het ontwerp zo duidelijk mogelijk uitgeschreven
  • Kleurgebruik of font gebruiken? Graag de juiste kleurcodes en juiste font!
Hebben jullie een design template voor mijn designer?

Ja, die hebben we! Neem contact met ons op via de chat of info@beplakjebak.nl en wij sturen het design template direct naar je op.

Betalingen

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Bij Beplakjebak bieden we de volgende betaalmogelijkheden aan: iDeal, Mastercard, Visa, AMEX, Maestro, PayPal, Apple Pay, Bancontact, Shop Pay en Google Pay. Wij vragen geen extra betaalkosten bij deze betaalmogelijkheden.

Hoelang duurt een terugbetaling na het annuleren of retourneren van mijn order?

Afhankelijk van de bank duurt het ongeveer 3 a 4 werkdagen totdat het geld is geretourneerd op het bankrekeningnummer van de betaling. 

Ik heb een factuur nodig voor mijn boekhouding, waar kan ik de factuur opvragen?

Stuur een e-mail met je factuurnummer naar info@beplakjebak.nl en we sturen je binnen 1 dag de factuur via de mail.

Kan ik een btw-factuur aanvragen?

Als je een factuur nodig hebt voor je boekhouding, geef je het best tijdens de bestelling aan dat het om een zakelijke bestelling gaat. Heb je dit niet op tijd aangegeven? Geen probleem, we maken een credit en sturen je de juiste factuur op.

Kan ik ook op factuur betalen?

Ja, bij bestellingen boven de €1.000,- is het mogelijk om op factuur te betalen.

Retourneren

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik de sticker ook retourneren?

Ben je toch niet tevreden met je aankoop? Stuur je order binnen 14 dagen kosteloos retour. Als je klikt op ‘Bezorgen en Retouren’ kun je via ons contactformulier een retour aanmelden. Let op: de stickers dienen nog op het originele vel te zitten bij een retour. Na controle van de stickers wordt de retour binnen 5 dagen afgehandeld.

Hoe dien ik de stickers te retourneren?

Gebruik idealiter de originele doos waarin de stickers zijn aangekomen. De verzendkosten dien je zelf te betalen voor de retourzending.

Beplakjebak Plakservice

Heb je nog vragen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kan ik mijn bakfiets laten beplakken door jullie?

Ja, dat kan! We bieden een plakservice aan met een radius van maximaal 60 km rondom Haarlem.

  • Regio 1: tot 30 km
  • Regio 2: tot 60 km

Niet zeker of je in de radius valt? Stuur ons dan even een bericht en we kijken naar de mogelijkheden!

Is er een handleiding om je bakfiets zelf te beplakken?

Ja! We hebben zelfs een instructie video gemaakt om het nog makkelijker te maken. Bekijk deze op onze instructie pagina

Gebruik de bijgeleverde rakel voor het beste resultaat.