4 creatieve manieren om je naamsbekendheid te vergroten – BeplakjeBak Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
4 creatieve manieren om je naamsbekendheid te vergroten
Next article

4 creatieve manieren om je naamsbekendheid te vergroten

Het vergroten van de naamsbekendheid is essentieel voor het succes van je bedrijf. Of je nu pas net bent begonnen met je onderneming of inmiddels al wat naamsbekendheid hebt opgebouwd, het is belangrijk om je doelgroep te bereiken. Hiermee versterk je niet alleen je positie op de markt, het stimuleert uiteindelijk ook je verkoop. Maar met zoveel indrukken en impulsen per dag, hoe blijf je nu echt top of mind bij je doelgroep? In dit blogartikel leggen we je 4 leuke en creatieve manieren uit om je naamsbekendheid te vergroten. 

1. Fietszadelhoesjes

Anno 2023 klinkt het waarschijnlijk heel ouderwets, maar offline marketing is nog altijd een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten. Met offline marketing kan je namelijk een deel van je doelgroep aanspreken die online moeilijker te bereiken is. Wil je je specifiek richten op een bepaald dorp, stad of regio? Laat fietszadelhoesjes bedrukken en deel deze uit op stations of op andere openbare plekken. Doordat fietsers zich door drukke straten voortbewegen of in volle fietsenstallingen parkeren, wordt jouw bedrijfslogo, slogan of andere merkgerelateerde informatie door een groot publiek gezien.

2. Bakfietssticker

Een opvallende en gedenkwaardige manier om je merk onder de aandacht te brengen? Tover jouw bakfiets om tot rijdend reclamemiddel door deze te beplakken met een bakfietssticker met je eigen logo, website of andere contactgegevens. Met deze creatieve marketing tool weet je zeker dat je de aandacht van voorbijgangers trekt als je op het fietspad rijdt of je bakfiets in de stad hebt geparkeerd. Met een opvallend design steel je de show en zullen mensen nieuwsgierig worden naar je merk zodra ze je voorbij zien fietsen. Het bedrukken van een bakfiets sticker is dan ook een goede manier om je naamsbekendheid te vergroten in drukke stadsomgevingen.

cafe Parlotte - Urban Arrow Shorty

 

3. Kantoorartikelen

Wil je je naamsbekendheid vergroten in een professionele omgeving? Laat kantoorartikelen zoals pennen, notitieblokken en muismatten bedrukken met je bedrijfsnaam, logo of andere bedrijfsgegevens. Mensen zullen deze kantoorartikelen gebruiken tijdens vergaderingen, presentaties of hun dagelijkse werkzaamheden. Omdat ze continu jouw logo of bedrijfsnaam zien, zullen ze herinnerd worden aan jouw onderneming en blijf je top of mind. En wie weet werkt het ook wel als goede ijsbreker tijdens een vergadering en bouw je nog meer exposure op.

4. Winactie

Als je op zoek bent naar een manier om in één klap veel mensen te bereiken en interactie met je merk te stimuleren, is het organiseren van een winactie een geweldig idee. Organiseer bijvoorbeeld een wedstrijd waarbij mensen kans maken op leuke prijzen, zoals bedrukte kantoorartikelen of tasjes. Zorg ervoor dat mensen het bericht delen op hun social media kanalen. Door deel te nemen aan de winactie stimuleer je niet alleen de interactie met jouw bedrijf, ze verspreiden ook je naam aan hun vrienden en familie.


Er zijn heel veel verschillende manieren waarmee je de naamsbekendheid van je bedrijf kunt vergroten. Jouw doelgroep heeft dagelijks enorm veel impulsen te verwerken, dus ga voor een creatieve manier om ervoor te zorgen dat jouw uiting er met kop en schouder bovenuit steekt. Of je nu kiest voor het bedrukken van een bakfiets sticker of het organiseren van een spectaculaire winactie, met de juiste marketingtool die bij jouw bedrijf past, zal je gegarandeerd jouw naamsbekendheid vergroten.

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit