Bakfiets als marketing instrument voor je bedrijf – BeplakjeBak Liquid error (layout/theme line 118): Could not find asset snippets/fbTrack.liquid Skip naar content

🚛 GRATIS VERZENDING IN NEDERLAND 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
Bakfiets als marketing instrument voor je bedrijf
Next article

Bakfiets als marketing instrument voor je bedrijf

De fiets wordt vandaag de dag alleen maar een groter begrip, ook in het bedrijfsleven. De voordelen die het als werkgever/ondernemer heeft om fietsen of bakfietsen in te zetten voor zakelijke doeleinden zijn er veel, je bakfiets staat namelijk ook voor een hele tijd stil. Een perfect uithangbord!

Naast de kostenbesparing in verhouding tot een bedrijfsauto ben je als organisatie duurzaam en efficiënt bezig. Transport van mensen of cargo zonder CO2-uitstoot terwijl je ook nog eens gratis rijdend reclame maakt? Klinkt goed toch?

Bij BeplakjeBak helpen we je graag met het ontwerpen van je eigen ontwerp. Is er sprake van een huisstijl? Geen enkel probleem, we nemen alle juiste kleuren en logo’s correct over. Wist je dat hier ook een term voor is? namelijk ‘marketingfietsen’. Je maakt reclame voor jouw organisatie terwijl je jezelf, je werknemers of lading zonder CO2 uitstoot transporteert.

Samen met jou, de klant, zorgen we ervoor dat de ontwerpen geheel in lijn met de huisstijl van een organisatie of merk gemaakt worden. Denk hierna aan de voordelen die je bakfiets dan brengt: fiets van de zaak, cateringfiets, transportfiets, promotiedoeleinden, zoals sampling. 

Heb je een specifieke wens of bepaalde uitdaging omtrent het ontwerp? BeplakjeBak adviseert, ontwerpt en plakt samen met je naar het juiste eindresultaat!

De volgende klanten zijn je al voor gegaan.

charlie en cooper amsterdam samenwerking met beplakjebak
lx matten samenwerking met beplakjebak
kaagman en kortekaas samenwerking met beplakjebak
 

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit