How to: Je eigen ontwerp vormgeven – BeplakjeBak Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
How to: Je eigen ontwerp vormgeven
Next article

How to: Je eigen ontwerp vormgeven

Eigen bedrijf  ✔ bakfiets ✔ Maar hoe kan ik op een laagdrempelige manier mijn onderneming zichtbaar maken?

Op een dagelijkse basis kom je op veel verschillende plekken met je bakfiets. De supermarkt, hockeyclub, BSO, je begrijpt ons punt. Tussen al deze stops is je bakfiets enorm zichtbaar in het straatbeeld. Dit biedt daardoor veel ruimte om jouw onderneming zichtbaar te maken op verschillende plekken in de openbare ruimte.

Het maken van reclame of bereiken van awareness kiezen we snel voor Google of social media. Vaak zal je argument zijn dat je graag zichtbaar in de buurt wilt zijn, de olievlek van je eigen brand uitbreiden.

Bedenk nu dat je bakfiets niet een vervoermiddel is maar ook een geweldig goedkope manier van reclame rijden, en dat voor je eigen bedrijf! Staat er een pasta op het menu voor vanavond? De kaas vergeten, hop die bakfiets op en even een ‘zakelijk’ ritje naar de Albert Heijn ;)!

We hebben bij BeplakjeBak al vele ontwerpen samen met ondernemers mogen maken. Graag helpen we je hier ook bij, we geven hieronder een korte lijst aan tips mee die jouw op weg helpen of wat meer inspiratie geven voor jouw ontwerp. 

  • Je bedrijfslogo, indien mogelijk adviseren we altijd een logo aan te leveren in .ai of pdf formaat
  • Heb je een mooie bedrijfsmissie? Perfect voor op het ontwerp
  • Maak een keuze waar je de potentiële klant naartoe wilt leiden met je ontwerp, voorbeeld:

Indien je een website vermeld zal men eerder geneigd zijn om direct je website te bezoeken, perfect voor verkoop van je producten of diensten. Plaats je alleen je Instagram profiel, dan zal de nadruk meer op branding en awareness van je uitstraling liggen.

  • QR code? goed idee! Zo kan je ervoor zorgen dat een voorbijganger direct een afspraak inplant of je website bezoekt.
  • Less = more. Je hebt maar een bepaalde ruimte, aangezien dat je vaak fietsend gebruik zal maken van je bakfiets moet je ervoor zorgen dat je wel opvalt maar het niet te druk maakt, dit zal afleiden op een negatieve manier.

We hopen dat deze tips je meer richting geven voor het indienen van je eigen ontwerp. Heb je vragen over welk bestand de hoogste resolutie heeft of heb je een idee maar kan je het nog niet vormgeven? Stuur ons dan gewoon een bericht via Instagram of direct naar info@beplakjebak.nl . We helpen je graag in de zoektocht naar het perfecte ontwerp!

lever je ontwerp wensen aan, Klik hier

Een impressie voor inspiratie.

Gooische hotspot opdracht in samenwerking met beplakjebak - wij maken bakfiets stickers voor de urban arrow family en dolly
LX Matten opdracht in samenwerking met beplakjebak - wij maken bakfiets stickers voor de urban arrow family en dolly
Ron gastrobar opdracht in samenwerking met beplakjebak - wij maken bakfiets stickers voor de urban arrow family en dolly
opdracht in samenwerking met beplakjebak - wij maken bakfiets stickers voor de urban arrow family en dolly

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit