Van vervoersmiddel tot reclamemiddel - v.a €137.95 inc BTW 

Jouw bakfiets inzetten als rijdend reclamemiddel? Super slim! Stuur ons je bedrijfslogo, kleurcodes en andere huisstijl-elementen. Wij zorgen voor een p(l)akkend ontwerp waarmee jouw Urban Arrow Family een on-the-road reclamemiddel wordt.

There´s no business like small business

Rijd jij voortaan rond op je eigen ‘bedrijfsbak’? Laat ons weten wat je wensen zijn voor jouw Urban Arrow Family. Lever je bestanden aan en de bakfietspapa’s van Beplakjebak regelen de rest.

Lever jouw ideeën aan

Stuur ons een korte beschrijving van je wensen. Denk aan info over de kleuren, lettertypes, logo’s of afbeeldingen. Voor een mooi en scherp resultaat ontvangen we graag bestanden die aan de volgende specificaties voldoen:

  • Foto’s in hoge resolutie, minimaal 1800 x 1200 pixels en opgemaakt in 300 dpi. De bestandstypes JPEG, PNG, EPS, AI of PSD zijn welkom.
  • Logo’s zijn welkom in de bestandstypes EPS, AI of PSD.

/products/v3-of-eigen-ontwerp-beplakjebakLever de bestanden aan via ons ontwerpformulier. Zijn je bestanden groter dan 1GB? Gebruik dan WeTransfer en plaats de download-link in het ontwerpformulier.

Geen design-skills? Geen probleem! Neem contact op met de bakfietspapa’s en zij helpen je verder.

Ga je liever zelf aan de slag? Wij bieden nu ook aan om je gehele design zelf te ontwerpen. Klik hier

Finetunen en plakken maar!

Als we je wensen en bestanden hebben ontvangen sturen we binnen 24 uur een eerste ontwerpvoorstel. Daarna zijn er nog twee gratis correctierondes* waarin we je ontwerp kunnen finetunen.

Tevreden? Dan ontvang je van ons een betaallink om je bestelling veilig af te rekenen. Als we je betaling hebben ontvangen gaat je bestelling in productie. Je bakfietsstickers worden daarna binnen 5 werkdagen bezorgd.

*Meer dan twee correctierondes nodig? Dan rekenen we €5,00 per extra ronde.

{formbuilder:Njg0MjI=}

Deze ondernemers gingen je voor

Veel gestelde vragen

Beplakjebak.nl - Eigen ontwerp
Beplakjebak.nl - Eigen ontwerp

Beplakjebak.nl - Eigen ontwerp

€137,95

Design jouw eigen gepersonaliseerde bakfiets sticker!

Vanaf nu is het mogelijk om je bakfiets sticker helemaal zelf te ontwerpen. De laatste maanden zijn we druk bezig geweest om ervoor te zorgen dat je zonder ondersteuning van de Bakfiets Papa's een sticker kan vormgeven voor jouw onderneming of voor het gezin. 

Mocht je nog vragen hebben of ontdek je bugs in het proces. Laat het ons gerust weten en we helpen je graag verder.

Stuur je liever de bestanden naar ons? Dan is dit nog steeds mogelijk via ons Design Formulier, deze vind je hier

BeplakJeBak - Instructie Video