Van vervoersmiddel tot reclamemiddel.
Beschikbaar vanaf €164,95 inc btw 

Jouw bakfiets inzetten als rijdend reclamemiddel? Super slim! Stuur ons je bedrijfslogo, kleurcodes en andere huisstijl-elementen. Wij zorgen voor een p(l)akkend ontwerp waarmee jouw Urban Arrow, Lovens, Carqon of Dolly bakfiets een on-the-road reclamemiddel wordt.

There´s no business like small business

Rijd jij voortaan rond op je eigen ‘bedrijfsbak’? Laat ons weten wat je wensen zijn voor jouw bakfiets. Lever je bestanden aan en de bakfietspapa’s van Beplakjebak regelen de rest.

{formbuilder:Njg0MjI=}

Lever jouw ideeën aan

Geen design-skills? Geen probleem! Stuur ons een korte beschrijving van je wensen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact  met je op.

Ga je liever zelf aan de slag? Wij bieden nu ook aan om je gehele design zelf te ontwerpen tegen een scherpe prijs van €164,95 - Klik Hier

Enkele tips voordat je  aan de slag gaat:

  • Foto’s in hoge resolutie, minimaal 1800 x 1200 pixels en opgemaakt in 300 dpi. De bestandstypes JPEG, PNG, EPS, AI of PSD zijn welkom.
  • Logo’s zijn welkom in de bestandstypes EPS, AI of PSD.
  • Ga je liever zelf aan de slag met onze Design tool? Bekijk dan eerst onze Video tutorial


Finetunen en plakken maar!

Als we je wensen en bestanden hebben ontvangen sturen we binnen 24 uur een eerste ontwerpvoorstel. Daarna zijn er nog twee gratis correctierondes* waarin we je ontwerp kunnen finetunen.

Tevreden? Dan ontvang je van ons een betaallink om je bestelling veilig af te rekenen. Als we je betaling hebben ontvangen gaat je bestelling in productie. Je bakfietsstickers worden daarna binnen 5 a 6 werkdagen bezorgd.

*Meer dan drie aanpassingen nodig? Dan rekenen we €49,99 voor het meerwerk.

Elektrische bakfiets zakelijk kopen: fiscale voordelen

Elektrische bakfiets zakelijk kopen: fiscale voordelen

Jul 08, 2023 Roger Mooren

Denk je bij een elektrische bakfiets alleen aan ouders die hun kinderen naar school brengen? Ook voor bedrijven is een bakfiets praktisch en duurzaam. De overheid stimuleert milieuvriendelijke vervoersmiddelen en biedt verschillende subsidieregelingen aan die jouw nieuwe aankoop aantrekkelijker maken.

Een belangrijke regeling is de Milieu-investeringsaftrek (MIA), waarbij 45% van de aanschafwaarde van je elektrische bakfiets in aanmerking komt voor subsidie. Daarnaast is er de Versnelde afschrijving milieu-investeringen (VAMIL), waarmee je 100% van de aanschafwaarde kunt afschrijven. Dit betekent dat je in het eerste jaar 75% kunt afschrijven en het resterende bedrag in het volgende jaar.

Voor bedrijven die meer dan €2.400 (excl. btw) investeren, is er de Kleinschaligheidsaftrek (KIA). Met deze regeling kun je 28% van je investering aftrekken van je fiscale winst, waardoor je bespaart op je inkomstenbelasting.

Het is belangrijk om te controleren of je aan alle voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor subsidie. Je kunt de specifieke voorwaarden vinden op de website van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Naast de financiële voordelen, biedt een elektrische bakfiets ook praktische voordelen voor je bedrijf. Je bespaart op kosten zoals brandstof en belastingen, en kunt gemakkelijk manoeuvreren in de smalle straten van de stad. Bovendien toon je je betrokkenheid bij het milieu, wat positieve uitstraling en naamsbekendheid voor je bedrijf kan opleveren.

Wil je jouw zakelijke elektrische bakfiets nog effectiever inzetten? Overweeg dan een bakfietssticker met jouw bedrijfslogo. Hiermee maak je van je bakfiets een rijdend reclamebord en vergroot je zowel je zakelijke uitstraling als je naamsbekendheid.

BeplakJeBak - Instructie Video

Mooi product & top dienstverleningZ

Zeer goede ervaring met deze website bij het ontwerpen en bedrukken van een sticker voor mijn Dolly bakfiets; denken actief met je mee, reageren snel en wordt ook nog eens snel verzonden. Sticker is van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen.

Wauw wat een vet bedrijf

Wauw wat een vet bedrijf! Roger en Ilija zijn hele aardige gasten en super klantvriendelijk! Super snelle levering en ze denken met je mee! Ik raad ze 100% aan!

Top service en kwaliteit!

Super fijn contact gehad waarbij we meerdere keren feedback mochten geven op het ontwerp. Uiteindeljk helemaal naar onze wens ontworpen en de stickers snel in huis. Het opplakken ging heel makkelijk en de stickers zien er heel professioneel uit!

Veel gestelde vragen