Samenwerking Beplakjebak x Urban Arrow – BeplakjeBak Skip naar content

📣 UPDATE: PRIJSWIJZIGING MEI 2024

Previous article
Now Reading:
Samenwerking Beplakjebak x Urban Arrow
Next article

Samenwerking Beplakjebak x Urban Arrow

Sinds het ontstaan van Beplakjebak hebben we al veel mooie stappen mogen zetten. Eén van die mooie stappen waar we enorm trots op zijn, is onze samenwerking met Urban Arrow. In dit blogartikel nemen we je graag mee in onze tijdlijn en vertellen we je alles over deze mijlpaal.

2021

In 2021 begon Beplakjebak met de verkoop van bakfietsstickers voor de Urban Arrow fietsen. Waar we ooit met een kleiner assortiment begonnen, is deze collectie inmiddels flink uitgebreid. Niet alleen qua designs, maar ook de verschillende afmetingen die we aanbieden. Wegens alle vragen vanuit onze klanten zijn we de stickers ook gaan maken voor de Dolly, Lovens en Urban Arrow Shorty bakfietsen.


Vanaf het eerste moment hadden we al de visie om mensen op een simpele en toegankelijke manier te helpen met het beplakken van hun bakfietsen. We wilde mensen de kans geven om hun bakfiets in een uniek jasje te hijsen, zodat ze hun fiets sneller konden herkennen. En dat viel ook op bij ondernemers die hun bakfiets wilde inzetten als marketinginstrument. Inmiddels kunnen we onszelf specialist noemen op het gebied van bakfiets branding voor ondernemers die lokaal hun brand willen vergroten.


Ondanks de groei en het succes hadden we de stap naar een fietsenmaker of fietsenwinkel nog niet op het vizier. Laat staan de stap naar de maker van de bakfiets zelf!

2022

Eind 2022 kregen we een bestelling van onze bestseller, de Funky Flamingo’s bakfietssticker. Zoals elke bestelling werd deze met zorg geprint, netjes verpakt en verzonden naar de klant. Na een aantal dagen kregen we een belletje van de klant: het bleek de eigenaar van Urban Arrow te zijn! 


De service, kwaliteit van de stickers en afhandeling was goed bevallen. Hij vroeg of we in het nieuwe jaar een koffietje kwamen drinken op het hoofdkantoor van Urban Arrow en om te kijken of we het merendeel van hun demo fietsen konden beplakken. We gingen meteen aan de slag met het ontwerp en lieten een teststicker maken.


Na het ontvangen van de teststicker gingen we naar het HQ van Urban Arrow. Daar maakte we kennis met Jorrit (eigenaar Urban Arrow) en Remko (Sales zakelijke markt). Het was geweldig om te zien waar ze mee bezig zijn en om te horen wat er allemaal nog meer mogelijk is qua branding voor bakfietsen. Na deze meeting waren we dan ook enorm geïnspireerd door alle mogelijkheden. 

HQ Urban Arrow - BJB

 

2023

Tijdens onze ontmoeting vertelde Jorrit en Remko dat Urban Arrow haar eigen retailers helpt met de verkoop van de bakfiets. Dit doen ze door middel van het inzetten van een demo bakfiets. Aan ons de opdracht of we deze demo bakfietsen voor Nederland, Duitsland, Frankrijk en de UK konden bedrukken met onze bakfietsstickers. Zo gezegd, zo gedaan! De sticker met pakkende tekst ‘Een ritje en je bent verkocht’ spreekt boekdelen.


In een kort tijdsbestek hebben we meer dan 250+ demo bakfietsen van Urban Arrow mogen beplakken. Wij hadden nooit gedacht dat zo’n mooie stap al zo snel op ons pad zou komen. Op dit moment houden we ons alweer bezig met het volgende project, namelijk het klaarmaken van onze bakfietsstickers voor de Cargo L en XL bakken van Urban Arrow. Steeds meer zakelijke ondernemers in Nederland vervangen namelijk hun auto voor een van deze bakfietsmodellen. Een mooie kans om op in te spelen!


We zijn enorm trots op het vertrouwen van Urban Arrow! Omdat de kwaliteit is getest en goedgekeurd door de vaklieden van Urban Arrow, laat dit ons zien dat we op de goede weg zijn met Beplakjebak. De komende maanden zullen we dan ook druk bezig blijven met het ontwikkelen en het blij maken van onze partners.

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit