6 redenen waarom je een bakfiets moet kopen – BeplakjeBak Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
6 redenen waarom je een bakfiets moet kopen
Next article

6 redenen waarom je een bakfiets moet kopen

Van een duurzame manier om jouw bestellingen af te leveren tot makkelijk de kinderen ophalen van school, het verbaast je waarschijnlijk niet dat een bakfiets enorm multifunctioneel is. Steeds meer ouders en ondernemers stappen over op een (zakelijke) elektrische bakfiets, waardoor het een steeds populairder wordend vervoersmiddel is op de Nederlandse fietspaden. En wij snappen wel waarom. Twijfel je nog om een bakfiets te kopen? Met deze zes redenen overtuigen we je waarom je zou moeten overstappen op een bakfiets.

1. Je blijft in beweging

Streef je naar een gezonde levensstijl en vind je het belangrijk dat je voldoende beweging krijgt? Een bakfiets past helemaal in dit plaatje. Misschien denk je dat je de fiets voornamelijk zakelijk zou gebruiken, maar de kans is groot dat je ook in je vrije tijd de bakfiets pakt. Voor een ritje naar de supermarkt, bouwmarkt of misschien zelfs voor een wandeling in het bos is het een ideaal vervoersmiddel. De lange termijn effecten voor een bakfiets gebruiker? Zo’n ritje in de buitenlucht geeft je meer energie en vermindert stress. 

2. Zo’n grote bak is enorm praktisch

Een bakfiets is een praktisch vervoersmiddel voor meerdere doeleinden. Zo kun je als ouder de bak van de fiets volladen met je kids en alle dagelijkse booschappen, maar ook als ondernemer kun je de ruimte goed gebruiken. Laat bijvoorbeeld je bakfiets vol met pakketten en gebruik hem om jouw bezorging te verduurzamen. Met een bakfiets heb je namelijk enorm veel ruimte om dingen in kwijt te kunnen. 

3. Je bent milieuvriendelijk bezig

Ben je vaak onderweg met een afgeladen achterbak of een auto vol kinderen, maar ben je je ervan bewust dat dit niet het allerbeste is voor het milieu? Dan hebben wij goed nieuws: met een bakfiets neem je net zo veel mee, maar verplaats je jezelf zonder schadelijke stoffen uit te stoten. Met een bakfiets denk je dus niet alleen aan je eigen gezondheid, maar ben je ook nog eens heel milieuvriendelijk bezig! 

4. Je bespaart kosten

Zeg maar dag tegen extra benzinekosten. Zodra er een bakfiets voor de deur staat, zul je merken dat je de auto sneller laat staan en eerder op de fiets springt. Dat betekent dat je geld bespaart op je brandstof- en onderhoudskosten. Daarnaast parkeer je de fiets ook makkelijker in de stad of in de fietsenstalling, waardoor je geen rekening hoeft te houden met dure parkeerkosten. Wel zo handig, toch?

5. Extra gezellige ritjes

De ritjes naar school of de sportclub worden een stuk gezelliger met een bakfiets. Kinderen vinden het namelijk leuk om samen met hun broertjes, zusjes of vriendjes in de bak te zitten. Omdat de kinderen voor je in de bak zitten, geeft dat voor ouders ook een extra gevoel van veiligheid omdat je ze makkelijker in de gaten houdt. Jouw bakfiets nog gezelliger maken? Met een vrolijke bakfiets sticker is iedere rit een feestje en herkennen jij en je kinderen de fiets met gemak op het schoolplein.  

BeplakjeBak - schoolplein

6. Zet jouw bakfiets in als marketingmiddel

Wist je dat je een bakfiets ook goed kunt inzetten als marketinginstrument? Beplak je bak met een sticker met jouw bedrijfslogo en je tovert jouw fiets om tot rijdend reclamebord. Zo doe je niet alleen meer naamsbekendheid op, je maakt jouw bakfiets ook nog eens heel herkenbaar voor de andere weggebruikers. Dat is nog eens creatief reclame maken!

 

 

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit