Kleurrijke Creaties: Tamara Boon en BeplakjeBak Slaan de Handen Ineen! Skip naar content

📣 UPDATE: PRIJSWIJZIGING MEI 2024

Previous article
Now Reading:
Kleurrijke Creaties: Tamara Boon en BeplakjeBak Slaan de Handen Ineen!
Next article

Kleurrijke Creaties: Tamara Boon en BeplakjeBak Slaan de Handen Ineen!

Het idee om de bakfiets te transformeren tot een waar kunstwerk sluimerde al geruime tijd in onze gedachten. Met een overvloed aan bakfietsen was het vinden van het perfecte canvas natuurlijk een fluitje van een cent. De volgende stap was het vinden van een kunstenaar die niet alleen openstond voor het idee, maar ook beschikte over een kunstwerk dat perfect tot zijn recht zou komen op het 'bakfiets canvas doek'. We zijn verheugd dat Tamara Boon, bekend van onder andere de illustraties voor 'Rik en Jesper maken er een zooitje van' en meer recentelijk de illustraties voor het kinderboek van Scipio Schippers, de mogelijkheden ziet die een bakfiets met zich meebrengt!

Tamara deelt haar ervaring over de samenwerking:

Roger had een bakfiets voorzien van een sticker met daarop de omslag van een kinderboek van Scipio Schippers, waar ik de illustraties voor had gemaakt. We hadden al elkaars social media bekeken en kregen vrijwel tegelijkertijd het idee: 'Zou een samenwerking niet fantastisch zijn?'

'Door elkaar op Instagram te taggen, raakten we aan de praat via DM en ik weet niet meer wie van ons er als eerste over begon, maar al snel ging het over samenwerken.' Roger had Tamara’s vrije werk 'Sugarcoated' op haar Instagram gezien en wilde dit eigenlijk graag als een limited edition sticker.

'Sugarcoated is een lijn die op het eerste gezicht een schattig en kleurrijk tafereel lijkt, geïnspireerd door het Japanse Kawaii. Met vrolijke kleuren en bergen met gezichtjes, maar als je goed kijkt, ontdek je meer, waarvan je denkt: zie ik dit nu echt? Is dit een... Daarom heet het ook Sugarcoated: Iets wat de randjes opzoekt, verbloemen met een laagje schattigheid.'

Tamara heeft het ontwerp aangepast en verfijnd voor stickers die geschikt zijn voor bakfietsen van drie verschillende merken: Urban Arrow, Dolly en Lovens.

Enthousiast geworden? Via deze link kom je direct bij de collectie!

*Let op, we zullen de ontwerpen tijdelijk beschikbaar stellen, dus wees er snel bij!

Tamara Boon - sugarcoated

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit