Prijswijzigingen Mei 2024 – BeplakjeBak Skip naar content

📣 UPDATE: PRIJSWIJZIGING MEI 2024

Previous article
Now Reading:
Prijswijzigingen Mei 2024
Next article

Prijswijzigingen Mei 2024

Beste klanten,

Al drie jaar lang hebben we ons ingezet om het eenvoudig en toegankelijk te maken om je bakfiets te voorzien van stickers via BeplakjeBak. Wat ons onderscheidt, is onze service en het creëren van een volledig nieuw design voor jullie, onze MKB'ers. Bovendien hebben we altijd scherpe prijzen gehanteerd, zelfs met de stijgende kosten van benzine en parkeergeld. Daarnaast hebben we nooit de stijgende verzendkosten aan onze klanten doorberekend; gratis verzending blijft een service die we blijven aanbieden.

Helaas moeten we echter erkennen dat we door de toenemende kosten en nieuwe inzichten als kleine ondernemer niet langer in staat zijn om deze prijzen te handhaven. Op korte termijn zou dit kunnen betekenen dat we onze service niet meer kunnen aanbieden, wat we natuurlijk ten koste van alles willen vermijden.

Eerder deden we al het DTP werk met de meest uiteenlopende aanvragen en aanpassingen inclusief in de prijs, dit kunnen we tegen onze eerdere (te) scherpe prijs niet meer aanbieden. De uren die we hiervoor investeren kunnen we niet langer inclusief aanbieden.

We hebben onze designtool gelanceerd waarin je als ondernemer met een makkelijk ontwerp zelf aan de slag kan. De prijs hiervoor zal verschillen tov een aanvraag waarin wij mee aan de slag gaan.

Met ingang van 1 mei 2024 hanteren we daarom nieuwe prijzen. We hopen op jullie begrip en willen benadrukken dat we dezelfde hoogwaardige service blijven bieden. Mocht je nog vragen hebben over deze verandering, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen jullie begrip en steun enorm.

Als toevoeging willen we vermelden dat lopende orders zullen worden afgehandeld tegen de oude prijzen.

Vanaf 1 mei zullen wij de volgende prijzen hanteren:
- Custom Designs ( alle bakfietsen ): €164,95*
 *Meer DTP werk nodig dan? meerprijs v.a €49,99

- Standaard prints, elk bakfietsmerk ; €149,95
Plakservice regio 1: €85,-
Plakservice regio 2: €135,-

  

Met vriendelijke groet,

De Bakfiets papa's.

 

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit