Plakservice avonturen - Heattransformers – BeplakjeBak Skip naar content

📣 UPDATE: PRIJSWIJZIGING MEI 2024

Previous article
Now Reading:
Plakservice avonturen - Heattransformers
Next article

Plakservice avonturen - Heattransformers

Warmtepompen, een onderwerp dat vaak opduikt in gesprekken over energietransitie. De aanschaf ervan kan prijzig zijn, maar biedt tal van voordelen, ook op financieel gebied. Naast de aanschaf is het essentieel om een betrouwbare partij te vinden voor de installatie.

Hier schittert Heat Transformers! Ze zijn door heel Nederland actief bezig met het installeren van warmtepompen voor klanten die van gas af willen. We zijn trots om ondernemers te ondersteunen die bijdragen aan de energietransitie en zo hun steentje bijdragen aan het milieu.

Het is dan ook fantastisch dat we een opdracht hebben gekregen voor onze plakdienst van HeatTransformers. Ze hadden zelf al een ontwerp gemaakt en aangeleverd via onze nieuwe designtool (dat laat zien hoe eenvoudig het is). Wat deze opdracht extra leuk maakte, was dat ze stickers hadden ontworpen voor drie verschillende soorten bakfietsen! Namelijk de:

  • Urban Arrow Family,
  • Carqon Cruise E2
  • Lovens Explorer.

Wil je meer weten over warmtepompen of ben je op zoek naar een betrouwbare partij voor de complete installatie? Neem gerust contact op met Heat Transformers. Ze staan klaar met persoonlijk advies en zorgen voor een vlekkeloze installatie.

Hieronder zie je het resultaat van een dag stickers plakken.

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit