Over ons

Als bevriende bakfietspapa’s viel het ons op dat álle bakfietsen op elkaar lijken.

Gemiste kans! We rijden toch ook niet allemaal in dezelfde kleur auto? Hoeveel leuker zou het straatbeeld zijn als we onze kinderen, boodschappen of huisdieren van A naar B vervoeren in mooie, kleurrijke creaties?

We onderzochten allerlei opties om onze Urban Arrow Family bakfietsen te voorzien van een printje of kleurtje, maar vonden nergens de kwaliteit en keuzemogelijkheden die we zochten. En wat doen papa’s als ze niet kunnen vinden wat ze zoeken? Juist! Dan maken ze het zelf wel.

Inmiddels kies je bij ons uit een ruim assortiment aan designs óf ontwerp je je bakfietssticker helemaal zelf. Onze stickers plak je eenvoudig zelf op je bakfiets. Ze zijn van de beste kwaliteit en hebben een beschermend laagje, zodat je zonder schade weer en wind trotseert.

Ook niet onbelangrijk: onze designs worden stuk voor stuk gekeurd door onze eigen kinderen, voordat ze in de webshop terechtkomen.

Als bedenkers, ontwerpers en opperplakkers van Beplakjebak hopen we dat voortaan alle kids, net als die van ons, direct hun eigen bakfiets herkennen aan het schoolplein of in de speeltuin.

De bakfietspapa’s van Beplakjebak

Roger en Ilija