De Bakfiets test van Bright.nl! – BeplakjeBak Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Now Reading:
De Bakfiets test van Bright.nl!
Next article

De Bakfiets test van Bright.nl!

Dit wil je weten als aankomende bakfietseigenaar, of gewoon je gelijk halen met je reeds gekochte bakfiets.

Wij zijn vooral blij dat de Lovens en Urban Arrow door de kids als prettig worden ervaren, toevallig ook de twee bakfietsen die wij vaak beplakken! Er is geen land op de wereld met zoveel bakfietsen als Nederland. Ze zijn ook geweldig inzetbaar voor meerdere doeleinden; om spullen te vervoeren, kinderen op school af te zetten en al je honden naar het bos te brengen.

Het perfecte vervoersmiddel voor in de bebouwde kom en het bespaart je een tweede auto. Inmiddels is de keuze reuze in bakfietsland. Eerst had je alleen de Urban Arrow, maar nu zijn er veel nieuwe mooie elektrische bakfietsen bijgekomen. Wil je aan de bak maar weet je niet waarop je moet letten? Bram en zijn team van experts vertellen het je allemaal, in deze Bright op Banden Bakfiets Bonanza!

In deze aflevering testen ze vier topmodellen:

  • Urban Arrow Family Performance Plus: Dit model staat bekend om zijn ruime laadbak en krachtige motor. Ideaal voor grote gezinnen die vaak onderweg zijn.
  • Cannondale Wonderwagon Neo 2: Een nieuwkomer die indruk maakt met zijn moderne design en innovatieve functies. Perfect voor diegenen die houden van een combinatie van stijl en functionaliteit.
  • Lovens Explorer S75: Een favoriet onder kinderen vanwege zijn comfortabele rit en gebruiksvriendelijkheid. Dit model biedt ook veel ruimte voor bagage en extra passagiers.
  • Tenways Cargo One: Een robuuste en betrouwbare bakfiets, ontworpen om zware ladingen te vervoeren zonder in te boeten op stabiliteit of veiligheid.

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit