Beplakjebak.nl - Uitbreidingen - Ons eerste stickerjaar en meer! – BeplakjeBak Skip naar content

📣 UPDATE: PRIJSWIJZIGING MEI 2024

Previous article
Now Reading:
BeplakjeBak - Ons eerste stickerjaar en meer!
Next article

BeplakjeBak - Ons eerste stickerjaar en meer!

Het einde van het jaar komt dichterbij! Het was voor ons het eerste volledige jaar en wat hebben we al veel bereikt! Waar we op het begin van het jaar begonnen als perfecte bak- fietsaccessoires voor de Urban Arrow Family bakfiets hebben we uitbreidingen doorgevoerd voor de:

- Urban Arrow Shorty ( de perfecte bakfiets voor honden schijnt het ;) )
- Dolly bakfiets ( zie onze samenwerking met Barts Boekje)

We hadden deze leuke responses en aanvragen echt niet verwacht. De leukste reactie was toch echt wel: 'Hoezo de Dolly en niet de Lovens?'. We kunnen ook. niet meer achterblijven en zijn as we speak druk bezig met de afrondingen voor zowel de:

- Carqon Cruise &
- Lovens bakfiets

We hebben geprobeerd om iedereen te noteren die eerder een aanvraag heeft gedaan voor de bovenste elektrische bakfietsen. We zullen het uiteraard breed en groots aankondigen op onze website en social media kanalen. Als alles meezit hopen we eind november zo ver te zijn!

Tussendoor hebben we ook nog onze website aangepast met een nieuwe look and feel met betere en snellere manieren om ons aanbod te bekijken. Ook hier zijn we nog bezig met een ontwerp-module voor het indienen van je eigen ontwerp! 

 

 

Voor nu gaan we lekker door waar we dagelijks mee bezig zijn, samen met de klant ervoor zorgen dat jouw elektrische bakfiets een killer marketing machine wordt met onze stickers! Met de huidige inflatie weten we hoe duur adverteren kan zijn in deze periode, je eigen uithangbord ( lees bakfiets ) levert je zoveel meer op!

Daar waar we Sint Maarten al hebben afgesloten maken we ons nu op voor pakjesavond en in een rits door naar de Kerst! We merken dat het drukker begint te worden met de aanvragen dus wil jij je bestelling op tijd in huis, zorg ervoor dat je zeker een week van te voren je bestelling plaatst!

Heb je vragen over je aanvraag, hulp nodig bij je ontwerpidee? Je weet ons te vinden op de social media kanalen en website!

 

 

 

 

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit