BeplakjeBak - Update : Eigen ontwerp custom Tool Skip naar content

🚚 GRATIS VERZENDING IN 🇳🇱

Previous article
Now Reading:
BeplakjeBak - Update : Eigen ontwerp custom Tool
Next article

BeplakjeBak - Update : Eigen ontwerp custom Tool

Achter de schermen zijn we druk bezig met het nog makkelijker maken voor het aanleveren van je eigen ontwerp. Zo hebben we onze eerste versie van de ontwerp tool gelanceerd, zie hier: ontwerptool. We nodigen je graag uit om ermee aan de slag te gaan en ons te voorzien van feedback en/of aanpassingen die dan weer kunnen gebruiken voor verbeteringen en updates!

We hebben in eerste instantie de Urban Arrow Family gebruikt. Mochten we tevreden zijn en jullie als eindgebruiker ook, dan zorgen we er ook voor dat dit mogelijk is voor de:
- Urban Arrow Shorty,
- Dolly,
- Lovens &
- Carqon Cruise bakfiets.

Hou ook bij de ontwerp tool rekening met het aanleveren van hoge resolutie bestanden. Hoe beter de resolutie, hoe mooier en scherper het eindresultaat wordt. Mis je iets of heb je een bepaald lettertype wat we nog niet hebben geupload, stuur ons dan gewoon een mail of bericht naar onze social media kanalen of direct via : info@beplakjebak.nl.

Wil je wat meer tips doorlezen voor je eigen ontwerp? Lees dan ook even onze blogpost waarin we wat tips en tricks delen die jouw hiermee kunnen helpen.

How to: eigen ontwerp aanleveren!

Voor inspiratie omtrent je eigen ontwerp wijzen we je ook graag door naar onze Instagram pagina, hier delen we vaak (beplakte) ontwerpen! 

 

 

Stuur ons na het eindresultaat ook graag een foto door, we taggen je dan op ons social media kanaal!

 

 

Cart

Sluit

Je mandje is leeg

Begin Shoppen

Selecteer opties

Sluit